GEOGRAFIYA DARSLARIDA GEOGRAFIK RASMLAR VA STATISTIK MA’LUMOTLARDAN FOYDALANISH (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Maqolada iqtisodiy va ijtimoiy geografiya darslarida statistik ma'lumotlardan foydalanish metodologiyasi, statistik ko‘rsatkichlardan foydalanish xususiyatlari, ular orqali hududlar ko‘rsatkichlarini taqqoslash, umumiy va xususiy jihatlarini aniqlash hamda tahlil qilish yoritilgan.