PAXTANI DASTLABKI ISHLASHDA, TOLA TARKIBIDAGI IFLOS ARALASHMALAR MIQDORINING TEXNOLOGIK BOSQICHLAR BО‘YICHA О‘ZGARISHINI TADQIQ ETISH (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Maqolada, paxtani dastlabki ishlash texnologik bosqichlar bо‘yicha tola tarkibidagi iflos aralashmalar va nuqsonlar miqdor о‘zgarishini, tajribalar asosida olingan natijalari keltirilgan.