CHET EL VA RESPUBLIKAMIZ ARRALI JINLARINI ISHLASH JARAYONINING TAHLILI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Maqolada paxtani dastlabki ishlash korxonalarida qo’llanilayotgan mahalliy jin mashinalari bilan chet el jin mashinalarini o’rtasida qiyosiy tahlil qilib, asosiy ishchi organlarini optimal geometrik parametrlarini topish va tola sifatini yaxshilashga yo’naltirildi.