YER RESURSLARINI BOSHQARISHDA JAHON TAJRIBASINI O’RGANISH (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada bugungi raqamli texnologiya davrida barcha sohalarni istiqbolli rivojlantirish uchun soha doirasidagi jahon tajribasini o‘rganish, tahlil qilish va uning afzal tomonlarini mamlakat ichki tizimiga joriy etish samarali usullari haqida ma’lumotlar keltirilgan.