"TURISTIK TARMOQLARDA REKLAMALARNING PRAGMATIK XUSUSIYATLARI: ISHONTIRISH STRATEGIYALARI” (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu tezis turistik yo‘nalishlar uchun reklamalarga xos bo‘lgan pragmatik xususiyatlarni o‘rgangan holda reklama elementlarida ishlatiladigan ishontirish strategiyalari, tiplari va ishontiruvchi til kabi pragmatik elementlarning turistik yo‘nalishlar jozibadorligiga qanday ta'sir qilishini aniqlashga qaratilgan.