THEORETICAL FOUNDATIONS FOR THE REGULATION OF INTERETHNIC COMMUNICATION IN YOUNG PEOPLE (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada millatlararo muloqotni shakllanishining pedagogik xususiyatlari, globallashuv jarayonlari, bag‘rikenglik, tolerantlikni rivojlantirish, o‘quvchilarni o‘zaro hurmat, diniy bag‘rikenglik, millatlararo totuvlik ruhida tarbiyalash masalalari yoritilgan.