O‘ZBEK VA QORAQALPOQ TILLARIDAGI QURILISH VA MUHANDISLIKKA OID TERMINLAR TALQINI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada xorijiy tillardan o‘zbek va qoraqalpoq tillariga kirib kelgan qurilish va muhandislikka oid atama va terminlarning qo‘llanilishi, unga mos muqobillarni topish muommolari va ularning yechimlari milliy qadriyatlarimiz bilan uzviy bog‘liqligi haqida fikr mulohazalar misollar orqali yoritiladi.