MOLIYAVIY HISOBOT AUDITI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
ushbu maqolada kompaniyaning moliyaviy hisoboti va uning oshkor etilishini auditorlar tomonidan mustaqil tekshirish aks ettirilgan. Shuningdek, uning moliyaviy ko'rsatkichlarining haqiqiy va adolatli ko'rinishini ta'minlashi va auditor kompaniya bayonotlarini sinchkovlik bilan tekshirgandan so'ng, hisobotlarning taqdim etish doirasiga muvofiqligini ta'minlashi yoritib berilgan.