VOLEYBOLNING FOYDALARI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Voleybol — jamoaviy sport turi bo'lib, ikki jamoa o'rtasida o'ynaladi. O'yin maydoni 18x9 metr o'lchamda bo'lib, markazida tarmoq joylashgan. Har bir jamoada oltita o'yinchi bo'ladi. O'yin, odatda, uchta to'plamdan iborat bo'lib, har bir to'plam 25 ballgacha davom etadi.