PROFILAKTIKA INSPEKTORLARINING VOYAGA YETMAGANLAR O‘RTASIDA NAZORATSIZLIK VA HUQUQBUZARLIKLARNI OLDINI OLISH BORASIDAGI FAOLIYATI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Voyaga yetmaganlar o‘rtasida nazoratsizlik va huquqbuzarliklarning profilaktikasi to‘g‘risidagi qonun hujjatlari, huquqbuzarliklarning profilaktikasi faoliyatining tushunchasi, asosiy xususiyatlari, mazkur faoliyatni tartibga soluvchi normativ-huquqiy hujjatlar va ularni qo‘llash amaliyoti tahlil qilinib, faoliyatni takomillashtirishga doir taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.