KORRUPSIYAGA QARSHI KURASHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNING INNOVATSION YECHIMLARI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Maqolada korrupsiyaga qarshi kurashda raqamli texnologiyalar va sun'iy intellektning innovatsion yechimlari haqida so'z boradi. Ushbu texnologiyalar korrupsiyani aniqlash, oldini olish va kamaytirishda qanday foydalanilayotgani va kelajakdagi imkoniyatlari tahlil qilinadi. Misollar, tadqiqotlar va real hayotdagi dasturlar orqali bu texnologiyalarning samaradorligi ko'rsatiladi.