BOSHLANG‘ICH SINF DARSLARI ORQALI STEAM YONDASHUVNI TASHKIL ETISH (Proceedings of International Educators Conference, 2022)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf darslari orqali STEAM yondashuvni tashkil etishilishi o'qitish jarayonida integrasiyani qo'llash nazariyasi va amaliyotining bir-biri bilan bog’liqlik jihatlari misollar orqali keltirilgan.