KONSTITUTSIYA - INSON HUQUQLARI VA HUQUQIY KAFOLATLAR (Proceedings of International Educators Conference, 2022)
O‘zbekiston Respublikasi Prezidenti Shavkat Mirziyoev tomonidan Yangi O‘zbekistonni barpo etish yo‘lida so‘nggi yillarda amalga oshirilgan islohotlar Asosiy Qonunimizni yangicha anglash, uning mazmun-mohiyatini keng tafakkur etish va qoidalarini hayotimizda izchil tatbiq etishga yo‘l ochib berdi hamda zarur shart-sharoitlar yaratdi.