AXBOROTNI XIMOYALASH TIZIMINI ISHLAB CHIQISH (Proceedings of International Educators Conference, 2022)
Ushbu maqolada axborotlarni himoya qilish huquqiy usullari, tashkiliy usullari va himoya qilish vositalari haqida gap ketadi. Usul axborot xavfsizligini boshqarish loyihalari jarayonida yo'l qo'yilgan keng tarqalgan xatolarni minimallashtirish uchun mo'ljallangan.