MEDIKAMENTOZ ALLERGIYANING KLINIK XUSUSIYATLARINI STATISTIK TAHLIL QILISH (Proceedings of International Educators Conference, 2022)
Jahon sog’liqni saqlash tashkiloti ma’lumotlariga ko’ra dori allergiyasi allergik kasalliklarning ni tashkil etadi,Farmakologiyani rivojlanib borishi bilan dori allergiyasining uchrash darajasi ham ortib boryapti,Respublika Ixtisoslashtirilgan Allergologiya Ilmiy Markaziga ambulator murojat qilgan 130 nafar bemorning allergologik anamnezi to’liq o’rganilib,ambulator kartalari o’rganildi va laborator tekshiruv natijalari staristik tahlil qilindi.