KIMYO FANIDA NODIR GAZLARNING KASHF ETILISHI (Proceedings of International Educators Conference, 2022)
Ushbu maqolada nodir gazlar va ularning olimlar tomonidan qay tarzda kashf etilishi, davriy sistemada nodir gazlarning joylashtirilishi, ularning xossalari va birikmalari, hamda bugungi kundagi nodir gazlarning ahamiyati haqida fikr yuritilgan.