NAVOIY VILOYATI KARMANA TUMANIDA QUVVATI 100 MVt BO‘LGAN QUYOSH FOTOELEKTR STANSIYASINING TEXNIK TAVSIFLARI VA SALOHIYOTLARI TAHLILI (Proceedings of International Educators Conference, 2022)
Ushbu maqolada Navoiy viloyati Karmana tumanida quvvati 100 MVt bo‘lgan quyosh fotoelektr stansiyasining texnik tavsiflari va salohiyotlari tahlili bo‘yicha yozilgan.