MASOFAVIY TA’LIM VA UNING TA’LIM TIZIMIDAGI INNOVATSION SHAKL VA METOD SIFATIDA O‘RNI (Proceedings of International Educators Conference, 2022)
Ushbu maqolada masofaviy ta’lim va uni tashkil etish, masofaviy ta’lim texnologiyalariga qo‘yiladigan talablar shunigdek uning afzalliklari, kamchiliklari va ta’lim tizimidagi o‘rni haqida yozilgan.