PANDEMIYADAN KEYINGI DAVRDA TURIZM RIVOJLANISHINING IJTIMOIY-IQTISODIY ASOSLARI (Proceedings of International Educators Conference, 2022)
Ushbu maqolada pandemiya sharoitida turizm sohasidagi hamkorlik masalalariga to'xtalib o'tilgan. Davlatlarda yuzaga kelayotgan iqtisodiy hamda siyosiy vaziyatga baho berilib, hozirgi kunda boshqa sohalar kabi turizm sohasiga ham katta talofat yetkazayotgan COVID-19 pandemiyasining ta'sir kuchi haqida bayon etilgan. Shuningdek mazkur favqulodda holatda turizmni rivojlantirish yo'llari yoritib berilgan. Muallif tomonidan turizm sohasiga oid qonunchiligini takomillashtirish bo'yicha taklif va tavsiyalar berilgan.