FIZIKA FANIDAN O’ZLASHTIRISHI QIYIN BO’LGAN BAZI MASALALARNI NOAN’ANAVIY USULLARDA O’RGATISH (Proceedings of International Educators Conference, 2022)
Mazkur ishda maktablarda o’zlashtirilishi qiyin bo’lgan bazi mavzularni “Qarmoq” metodi, “5*5” metodi, “Xotira mashqi” metodi kabi noananviy metodlarni bir darsda bir nechtasini qo’llash orqali samarali natijaga erishish