TASVIRIY SAN’ATNING MAKTAB O’QUVCHILARINI MA’NAVIYATINI, MADANIYATINI SHAKLLANTIRISHDAGI AHAMYATI (Proceedings of International Educators Conference, 2022)
maqolada tasviriy san’atning maqsad va vazifalari haqida ma’lumot berilgan. Shuningdek tasviriy san’atni o’quvchilarni ma’naviyatini, dunyoqarashini, ruhiyatini tarbiyalashdagi ahamyati haqida fikr yuritilgan.