МАHALLIY MILLIY MATOLAR ASSORTIMENTI VA RANGLAR UYG’UNLIGI ASOSIDA MILLIYLIGIMIZNI KIYIM TASHQI KO’RINISHIDA TASVIRLASH (Proceedings of International Educators Conference, 2022)
Maqolada milliyligimizni mad etuvchi muhtasham binolarimiz tashqiko’rinishi aks etgan liboslar yaratilib, “corel draw” dasturida loyhalandi. Tanlangan model uchun buyumga qo`yiladigan talablar ishlab chiqildi. Konseptsiya asosida ijodiy manbaa tanlandi va asoslanib liboslar to`plami yaratildi.