BOLALARNI BADIIY ADABIYOT BILAN TANISHTIRISH (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolda maktabgacha ta’lim maktabgacha ta’lim tshkilotlarida bolalarni badiiy adabiyot bilan tanishtirishni ahamiyati va innavatsion ta’lim texnologiyasining ahamiyati, uning o’ziga xos xususiyatlari, afzallik va imkoniyatlari haqida so’z boradi.