DORI SHAKLLARI: QATTIQ DORI SHAKLLARI, SUYUQ DORI SHAKKLARI, IN’YEKSIYALAR UCHUN YOZIB BERILADIGAN ERITMALAR, YUMSHOQ DORI SHAKLLARI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu ma’ruzada dori shakllari: qattiq dori shakllari, yumshoq dori shakllari, suyuq dori shakllari va in’yeksion dori shakllari to‘g‘risida ma’lumot keltirilgan.