QORAQALPOǴISTONDAGI ASALARACHILIKNI RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
İlmiy maqolada qurib borayotgan Orol dengizi bo’yida joylashgan Qoraqalpog’istonda asalarachilikni rivojlantirish uchun asalari oilalarini kadastrli tug’ri joylashtirishni urganish haqida so’z etiladi.