SARF TUSHUNCHASI QOG‘OZ PULLARNI QOG‘OZ PULLARGA ALMASHTIRISH HUKMLARI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Maqolada, qog‘oz pullarni bir-biriga almashtirish hukmlari, mahalliy pullar va Chet el valyutalarini o‘zaro almashtirish, turli davlat valyutalari o‘rtasida ayirboshlashni amalga oshirish, pullarni ziyodasiga sotish, tilla va kumush ma’daniy pullari, bir jinsli va turli jinsdagi pullarni almashtirishda rioya etilishi kerak bo‘lgan shartlar hamda bu mavzuga aloqador boshqa masalalar fuqaholarning fiqhiy asarlarida kelgan matnlar asosida o‘rganib chiqilib kerakli xulosalar berildi.