MASOFAVIY TA’LIMDA MOBIL ILOVALARNING O‘RNI VA ULARDAN FOYDALANISH (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqola masofaviy ta’limda mobil ilovalarning o‘rni va ulardan foydalanish usullari haqida batafsil so‘z yuritadi. COVID-19 pandemiyasi davrida masofaviy ta’limning ahamiyati ortgan bo‘lsa-da, zamonaviy texnologiyalar, xususan, mobil ilovalar ta’lim jarayonini yanada qulay, moslashuvchan va samarali qilishda muhim rol o‘ynaydi.