IXTISOSLIK FANLARINI O‘QITISH JARAYONIDA TALABALARNING O‘QUV - IJODIY FAOLLIGINI TRIZ-TEXNOLOGIYALARI VOSITASIDA RIVOJLANTIRISH MODELI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Bu maqola doirasida texnika oliy ta’lim muassasalari qishloq xo‘jaligi yo‘nalishi talabalari o‘rganadigan fanlar (Mashina va mexanimlar nazariyasi, mashina detallari) asosida talabalarning o‘quv - ijodiy faolligini rivojlantirishda TRIZ-texnologiyalarini joriy etish masalalariga to‘xtalib o‘tmoqchimiz.