GAVHARSHODBEGIM VA UNING TEMURIYLAR DAVLATINING MADANIY HAYOTIDA TUGAN O‘RNI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Maqolada malika Gavharshodbegimning Temuriylar davlatida olib borgan bunyodkorlik ishlari manbalar orqali yoritib berilgan.