СУВ ТАҚЧИЛЛИГИДА ГИДРОГЕЛЛАРНИ ҚЎЛЛАШНИНГ АҲАМИЯТИ (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Қорақалпоғистан Республикасидаги йил сари кучайиб бораётган суғориш сувининг тақчиллиги Қорақалпоғистон халқ хўжалигига тескари таъсир қилаябди.Ушбу шароитда тупроқда нам сақлашнинг ишончли усули- бу тупроқда нам сақлайдиган «Муъжиза» гидрогелини қўллаш ҳисобланади.