KASBIY KOMETENSIYALARNI RIVOJLANTIRISHDA XALQARO TAJRIBALARNING TA’SIRI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Maqolada kasbiy kometensiyalarni rivojlantirishda xalqaro tajribalarning ta’siri haqida ma’lumot berilgan.