QISHLOQ XO’JALIK PARRANDALARINING TUXUM MAHSULDORLIGI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada har xil qishloq xo’jalik parrandalarining tuxum mahsuldorligi o’rganilib chiqilgan.