CMS WORDPRESS YORDAMIDA VEB-SAYT YARATISH IMKONIYATLARINI TADQIQ QILISH (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Maqola veb-sayt yaratish uchun WordPress CMS tomonidan taqdim etilgan imkoniyatlarni o'rganiladi. Ushbu ma'lumotlarni boshqarish tizimining asosiy afzalliklari ko'rib chiqiladi.