KECH VA NOTO‘G‘RI OVQATLANISHNING INSON ORGANIZMIGA SALBIY TA’SIRI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada ovqatlanish omili - inson salomatligini belgilovchi muhim omillardan ekanligi ko‘rilgan. O‘zRda so‘nggi yillardagi ilmiy tadkikotlar ma’lumotlari bo‘yicha aholining ovqatlanishning zamonaviy xolatiga tavsif berilgan, kech va noto‘g’ri ovqatlanish inson organizmiga salbiy ta’sir etishi eng dolzarb ko‘rinishlari ajratib berilgan.