QON BOSIMINI TUSHIRUVCHI SHIFOBAXSH O‘SIMLIKLAR (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada qon bosimi tushiruvchi shifobaxsh o‘simliklar ayrim sintetik moddalar va tabiiy vositalarning ahamiyati haqida ma’lumotlar keltirilgan.