GAZETA.UZ INTERNET NASHRIDA DATA JURNALISTIKANING O‘RNI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Data jurnalistika o‘zbek mediasida endi ommalashib kelayotgan internet jurnalistikasining yangi yo‘nalishidir. Uning an’anaviy jurnalistikadan farqi — ma’lumotlarni vizual tarzda taqdim etishida. Mazkur maqolada Gazeta.uz internet nashri va unda e’lon qilingan data materiallar haqida so‘z yuritiladi.