BO'LAJAK TEXNOLOGIYA FANI O'QITUVCHILARINING KASBIY KOMPETENTSIYALARINI RIVOJLANTIRISH (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Texnologiya fani o‘qituvchisining kompetensiyasi tashabbuskorlik, hamkorlik, guruhda ishlash qobiliyati, muloqot qobiliyati, o‘rganish, baholash, mantiqiy fikrlash, axborotni tanlash va undan foydalanish kabi fazilatlarni o‘z ichiga oladi.