ESHITISHIDA MUAMMOLARI BO‘LGAN BOLALAR TA’LIM-TARBIYASINING UMUMIY MUAMMOLARI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Eshitishida nuqsoni bor bolalarda reablitatsiyaning ilk bosqichlarida korreksion pedagogik ishlari haqida yoritilgan. Xususan ta’lim tarbiya jarayoni va bosqichlari haqida va uni korreksiyalash masalalari ochib berilgan.