INKLYUZIV KASBIY INNOVATSION FAOLIYATNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Maqolada ta’limdagi pedagogning innovatsion faoliyati tuzilishini tahlil qilishda turli xil yondashuvlar, yaangilik kiritish ichki mantiq, ham vaqtga nisbatan qonuniy rivojlangan va uning atrof-muhitga o‘zaro ta’sirini ifodalaydigan dinamik tizim, ijodiy individuallikni xarakterlaydigan samarali o‘z-o‘zini anglash, bundan tashqari, shaxsning innovatsion faolligiga boshqa omillar yoritilgan.