ҒЎЗА НАВЛАРИ НИҲОЛЛАРИНИНГ УНИБ ЧИҚИШИГА КЎЧАТ ҚАЛИНЛИГИНИНГ ТАЪСИРИ (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ушбу мақолада Хоразм вилояти тупроқ иқлим шароитида экилаётган янги истиқболли Султон ва S-8294 ғўза навлари нихолларининг униб чиқишига кўчат қалинлининг таъсири ўрганилади.