ЕР ВА КАДАСТР НАЗОРАТИНИ ТАШКИЛ ЭТИШ БОРАСИДА ОЛИБ БОРИЛГАН ХАТЛОВЛАР ВА КЎРИЛГАН ЧОРА-ТАДБИРЛАР (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ушбу мақолада бугунги кунда ер ва кадастр назоратини ташкил этиш борасида олиб борилган хатловлар ва кўрилган чора-тадбирлар хақида сўз юритилган.