JAVLON JOVLIYEVNING “QO‘RQMA” ROMANIDAGI BA’ZI MA’NODOSH SO‘ZLARNING XUSUSIYATLARI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada yangi davr namoyondasi Javlon Jovliyevning “Qo‘rqma” romani tarkibida qo‘llanilgan ma’nodosh so‘zlarning matndagi xususiyatlari o‘rganiladi. Ularning asar mazmunida ifodalagan ma’nolariga birma-bir to‘xtalinadi.