URGUT TUMANIDAGI BA’ZI TOPONIMLAR HUSUSIDA (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Mazkur maqolada Urgut tumani hududidagi eski mahalla, qishloq va boshqa joy nomlarining kelib chiqishi tarixi yoritilgan bo‘lib, Urgut tumani toponimikasi tarixiga doir qiziqarli tarixiy ma’lumotlar bilan tanishish mumkin.