KOMPOZITOR MUTAL (MO’TAVAKKIL) MUZAYYINOVICH BURHONOV HAYOTI VA IJODI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Mazkur maqolda ta’lim tizimida kasbiy faoliyatga ijodiy yondashish mazmuni bayon etiladi.Maqolada kasbiy faoliyatga ijodiy yondashish-musiqa ta’limida samaradorlikka erishishi omili sifatida ochib beriladi.