QIZIL KITOBGA KIRITILGAN AYRIM TURLARNING TAKSONOMIK TARKIBI VA FARG'ONA VODIYSIDA TARQALGAN DORIVOR: KOVRAK VA DOREMA O'SIMLIGI URUG'LARI VA UNUVCHANLIGINI HARORATGA VA IQLIMGA TA'SIRINI O'RGANISH (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada yo’qolib borayotgan o’simliklarni taksonomik tarkibi, Farg’onada tarqalgan o’simliklar kovrak va dorema o’simliklari haqida so’z boradi.