TARBIYA DARSLARINI ZAMONAVIY TALABLAR AOSIDA TASHKIL ETISHDA MULTIMEDIYA MAXSULOTLARINI TANLASH VA ULARDAN FOYDALANIB DARSLARNI SAMARALI TASHKIL ETISHNING ILMIY METODIK ASOSLARI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada tarbiya fani dars jarayonini zamonaviy metodlar va didaktik o'yinlar asosida tashkil etish usul vositalari haqida misollar keltirilgan. Didaktik vositalardan foydalanishda o'quvchilarning psixologik, yosh xususiyatlarini inobatga olish zarurligi misollar asosida isbotlangan. Dars jarayonini tashkil etishning samarali usul va vositalari keltirilgan.