SHEʼRIY MATNLARDA SOF SOʻROQ HAMDA RITORIK SOʻROQ GAPLARNING EKSPRESSIV VAZIFASI (BEHZOD FAZLIDDIN SHEʼRLARI MISOLIDA) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Mazkur maqolada sheʼriy matnlarda sof soʻroq hamda ritorik soʻroq gaplarning qoʻllanishi (Behzod Fazliddin sheʼrlari misolida), badiiy asar tilining ekspressiv vazifasi, lingvopoetik xususiyatlari xususida ayrim mulohazalar berib oʻtilgan.