STRATEGIK MENEJMENT YONDASHUVLARI ASOSIDA OLIY TA`LIM TIZIMINI BOSHQARUVINI SAMARADORLIGINI TAKOMILLASHTIRISH (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Maqolada strategik menejment asosida oliy ta`limni boshqarish masalalari muhokama etiladi. Shuningdek mintaqaviy klasterlar tizimida oliy ta’lim alohida o‘ringa egaligi xususidagi fikrlar bayon etilgan.