FEATURES OF TEACHING ENGLISH ITSELF IN THE DEVELOPMENT OF PROFESSIONAL COMPETENCIES OF STUDENTS IN THE VETERINARY DIRECTION (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqola ingliz tilini o‘qitishda o’ziga xos xususiyatlaridan foydalanish bo‘yicha strategiyalarni aniqlashda shuningdek, ingliz tili asosida veterinariya talabalarining kasbiy psixologik salohiyatini namoyon etish usullarini organishga bag‘ishlangan. Maqolada hozirgi kunda ta’lim jarayonnida veterinariya mutaxsisiligi talabalariga ingliz tili o‘qitishda pedtexnologiaylardan foydalanish va darslarning samarali natija berishi o‘qituvchining talabalarni qay darajada qiziqtira olishiga va ularni bilim olishga bo‘g‘liq masalalar ko‘rib chiqilgan.