MOYCHECHAK O‘SIMLIGINING FOYDALI XUSUSIYATLARI VA UNI YETISHTIRISH AGROTEXNIKASI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Moychechak o‘simligining morfologiyasi, tarqalishi, kimyoviv tarkibi, dorivorligi, qaysi kasalliklarga davo bo‘lish o‘rganilgan. Moychechak turkumiga kiruvchi turlarni aniqlash va yetishtirish agratexnikasini o‘ganishdan iborat.